Ηράκλειο: «Αγκάθι» το κτιριακό για το «Ν. Καζαντζάκης» - Ανεπαρκής εξοπλισμός, λένε οι τουρίστες (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: «Αγκάθι» το κτιριακό για το «Ν. Καζαντζάκης» - Ανεπαρκής εξοπλισμός, λένε οι τουρίστες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» κατατάχθηκε δεύτερο ως το χειρότερο στην Ευρώπη με βαθμολογία 2.8 και 10.791 κριτικές

Την ώρα που οι αφίξεις επισκεπτών ολοένα και αυξάνονται, με τα ποσοστά να αγγίζουν εκείνα του 2019 τα κτιριακά «αγκάθια» στο αεροδρόμιο Ηρακλείου παραμένουν κάνοντας την μετεγκατάστασή του στο Καστέλλι αναγκαία και κατεπείγουσα.

Πάντως κοινός παρονομαστής είναι ο μικρός χώρος, η έλλειψη καθισμάτων και η εικόνα των τουαλετών.

«Οι τουαλέτες είναι απαίσιες πραγματικά. Μικρό κτίριο για αεροδρόμιο και δεν ήταν τόσο ευδιάκριτο για εμάς που είναι οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις», αναφέρουν τουρίστες, που ήρθαν να επισκεφτούν την πόλη του Ηρακλείου.

Τα γνώριμα και χρόνια προβλήματα του αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», ήρθε ν επιβεβαιώσει μια ακόμη μέτρηση που έχει ως βάση σχόλια χρηστών στην google, τα περισσότερα εκ των οποίων κάνουν λόγω για συνωστισμό και ανεπαρκή εξοπλισμό για τα δεδομένα της τουριστικής κίνησης.

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» κατατάχθηκε δεύτερο ως το χειρότερο στην Ευρώπη με βαθμολογία 2.8 και 10.791 κριτικές.

Ο ανεπαρκής κλιματισμός φαίνεται να δημιουργεί αρνητική εντύπωση στους ταξιδιώτες, οι οποίοι επιλέγουν τον εξωτερικό χώρο για να αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες. Μολαταύτα η διοίκηση του αερολιμένα διαβεβαιώνει ότι προ διμήνου έγινε πλήρης συντήρηση του κλιματισμού από την αρμόδια εταιρία.

«Δεν έχω μπει ακόμη μέσα, περιμένω εδώ για περίπου 1,5 ώρα. Δεν ήθελα να καθίσω μέσα, αν και δεν νομίζω ότι υπάρχουν θέσεις, οπότε έκατσα έξω», περιγράφει τουρίστρια που περίμενε υπομονετικά έξω από το αεροδρόμιο.

Βέβαια μπροστά στη χαρά των διακοπών μικροί και μεγάλοι παραβλέπουν τα όποια προβλήματα περιμένοντας το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου, που σίγουρα θα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News