Ηράκλειο: Οι ηθοποιοί της «Αντιγόνης» στα παιδιά της Αιματολογική - Ογκολογικής του ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Οι ηθοποιοί της «Αντιγόνης» στα παιδιά της Αιματολογική - Ογκολογικής του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θεατρική ομάδα της αρχαίας τραγωδίας «Αντιγόνη» επισκέφθηκε τους μικρούς μας φίλους στο ΠΑΓΝΗ και πέρασε μαζί τους όμορφες στιγμές, με πολλά χαμόγελα

Τα παιδιά στην Αιματολογία - Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης είχαν τη χαρά την Τρίτη 26 Ιουλίου, να γνωρίσουν από κοντά μια πλειάδα καλλιτεχνών γνωστών για την δουλειά τους στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η θεατρική ομάδα που ανέβασε στο Ηράκλειο, την αρχαία τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη» επισκέφθηκε τους μικρούς μας φίλους στο ΠΑΓΝΗ και πέρασε μαζί τους όμορφες στιγμές, με πολλά χαμόγελα.

Κοντά μας ήταν οι ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Στρατής Χατζησταματίου, Μαρίνα Αργυρίου, Γιάννης Μαστρογιάννης και υπεύθυνοι οργάνωσης παραγωγής Σταμάτης Μουμουλίδης και Μαρία Ραϊστέλη.

Δεν έχουμε λόγια να τους ευχαριστήσουμε όλους  για την αγάπη που έδειξαν στα παιδιά μας, για το χρόνο που αφιέρωσαν να έρθουν κοντά μας, παρά το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς τους και  για όλες τις όμορφες αναμνήσεις που έφτιαξαν μαζί μας.

Τις όμορφες αυτές στιγμές κατέγραψε με τον φακό της η αγαπημένη μας Γιάννα Καραγιώργου από το Profile Photography G.K και την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που ήταν δίπλα μας για μια ακόμη φορά.

Λίγα λόγια για την Παρέα της Αγάπης

Η Παρέα της Αγάπης είναι ένα σωματείο που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 από μία παρέα ανθρώπων που έχουν ως σκοπό τους την ψυχική ανάταση των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, που νοσηλεύονται στην Αιματολογική – Ογκολογική Κλινική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η καθώς και των οικογενειών τους αλλά και κάθε παιδιού που χρήζει βοήθειας και φροντίδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News