Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Που θα στηθούν οι κάλπες

Ηράκλειο
Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Που θα στηθούν οι κάλπες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι χώροι όπου θα διεξαχθούν, την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές

Οι χώροι για ψηφοφορία των εσωκομματικών εκλογών της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν και επισήμως ενώ είναι εφικτή η ηλεκτρονική ψηφοφορία αλλά και η διαδικασία δια ζώσης. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για την προεδρία είναι οι κύριοι Καρκανάκης και Μαγκουσάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε, ότι οι προσεχείς Εσωκομματικές Εκλογές για την εκλογή των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των Μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε., καθώς και των Συνέδρων της Παράταξής μας στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου, θα διεξαχθούν, την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 από την 08:00 έως την 19:00 ώρα.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί είτε  μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τα Μέλη εκείνα που επιθυμούν και έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος έως και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 02:00, είτε δια ζώσης στους χώρους:

Για τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, στους χώρους του Θεατρικού Σταθμού Ηρακλείου  (έναντι παλαιού σταθμού ΚΤΕΛ –  λιμάνι Ηρακλείου),

Δήμος Χερσονήσου στο Δημαρχείο – χώροι Παλαιάς Αμερικανικής Βάσης,

Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων στο Δημαρχείο, Πεζά,

Δήμος Γόρτυνας - Φαιστού στο Δημαρχείο, Μοίρες 

Κατά τις προσεχείς Εσωκομματικές Εκλογές, δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π., του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. και των Συνέδρων, έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης:

τα Μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021 και, 

τα Μέλη που προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, έχουν υποβάλει αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας Μέλους έως και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 02:00.

Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν είναι η εγγραφή στον Εκλογικό Κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, που θα συνταχθεί με ευθύνη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Κόμματος.

Η αναγνώριση του Ψηφοφόρου και η διαπίστωση των στοιχείων της ταυτότητάς του από την κατά περίπτωση αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή γίνεται αποκλειστικά, μέσω ενός από τα παρακάτω έγγραφα:

του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας

της προσωρινής βεβαίωσης της οικείας Αστυνομικής Αρχής

           (εκδίδεται σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του Α.Δ.Τ.)

του Ελληνικού Διαβατηρίου

           (το οποίο γίνεται δεκτό ακόμη και αν η ισχύς του έχει λήξει)

της Ελληνικής Άδειας Οδήγησης.

φωτογραφία pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News