Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου για τους δικαιούχους TEBA

Ηράκλειο
Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου για τους δικαιούχους TEBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά τα σημεία διανομής και οι ημερομηνίες

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων (πατάτες, μήλα, κρεμμύδια & παξιμάδια), ως εξής:

v Για το σημείο διανομής Α1 - Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης (Σ. Σολωμού 14): από Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ως και Τρίτη 2 Μαρτίου, 08:30 – 13:30

v Για το σημείο διανομής Α2 - Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου (θύρα 3), από Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ως και Δευτέρα 1 Μαρτίου, 08:30 – 13:30

v Για το σημείο διανομής Α3 – Τάλως (Μάχης Κρήτης & Ελύρου, περιοχή Τάλως), από Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ως και Τετάρτη 3 Μαρτίου, 08:00 – 13:30

v Για το σημείο διανομής Α4 – ΑΣΙΤΕΣ : Δευτέρα 1 Μαρτίου, 10:00 – 13:30 και Τρίτη 2 Μαρτίου, 09:00 – 13:00.

v Για το σημείο διανομής Α5 – ΔΑΦΝΕΣ : Τρίτη 2 Μαρτίου, 09:00 – 13:30.

v Για το σημείο διανομής A6 – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ : Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, 11:00 – 13:30 και Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, 09:00 – 13:00.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται σταδιακά (ανά ημέρα) και θα ενημερώνονται προσωπικά με τηλεφωνική κλήση ή / & SMS ή MAIL από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι είναι απαραίτητο να προσέρχονται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (& δικό τους στυλό για υπογραφή). Επίσης, στο πλαίσιο αυτό και για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος). Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

v Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.

v Την απόφαση έγκρισης συμμετοχής στο πρόγραμμα.

v Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που επιπρόσθετα των ανωτέρω εγγράφων προσκομίζει εξουσιοδότηση για την παραλαβή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News