Παιχνίδια με το χιόνι στην Αγία Βαρβάρα - Πως διεξάγεται η κυκλοφορία

Ηράκλειο
Παιχνίδια με το χιόνι στην Αγία Βαρβάρα - Πως διεξάγεται η κυκλοφορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιόνισε σε πολλά χωριά του Ηρακλείου

«Λευκή» επέλαση στην Αγία Βαρβάρα όπου η κακοκαιρία έφερε «Μήδεια» έφερε χιονοπτώσεις. Από το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν με την παραμυθένια θέα και οι μικρότεροι βγήκαν να παίξουν με το χιόνι.

Μάλιστα επωφελήθηκαν από το γεγονός ότι τα σχολεία στο νομό Ηρακλείου είναι κλειστά και προβλέπεται τηλεκπαίδευση.

Το χιόνι κάλυψε και μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου. Σύμφωνα με την αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγίας Βαρβάρας –Πρίνια Δήμου Γόρτυνας.

Mε αντιολισθητικές αλυσίδες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων από την είσοδο του νέου δικτύου Μεσαρά – Ηράκλειο και ως το ύψος της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με το δήμο Φαιστού:«Η χιονόπτωση στο σημείο παραμένει έντονη, ενώ πιθανά ζητήματα ενδέχεται να αντιμετωπιστούν λόγω χιονόπτωσης και μετά το ύψος της Αγίας Βαρβάρας προς Ηράκλειο.

Ήδη η Περιφέρεια Κρήτης και τα συνεργεία της, σε συνεργασία με το συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού επιχειρούν στα σημεία που υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα προκειμένου να περιοριστούν τα ζητήματα μετακινήσεων. Την εξέλιξη των φαινομένων παράλληλα παρακολουθούν στενά τόσο η Περιφέρεια και η Πολιτική Προστασία, όσο και η αρμόδια Αντιδημαρχία του Δήμου Φαιστού».

(φωτογραφίες Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News