Προσφορά αγάπης από τον Σύνδεσμο Κρεοπωλών Ηρακλείου στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ηράκλειο
Προσφορά αγάπης από τον Σύνδεσμο Κρεοπωλών Ηρακλείου στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρέδωσαν κρέατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη τους

Έμπρακτα απέδειξαν την συμπαράστασή τους στο Χαμόγελο του Παιδιού τα μέλη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου, παραδίδοντας κρέατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειές που υποστηρίζονται από τον οργανισμό.

Η προσφορά έγινε δεκτή με συγκίνηση καθώς οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς ως αποτέλεσμα της οικονομικής δυσπραγίας εξαιτίας της πανδημίας.

Ο σύνδεσμος παρέδωσε στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού το πρώτο φορτίο με κρέατα και άλλα προϊόντα για να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς φαγητό.

Το κάλεσμα του Χαμόγελου έφθασε στην καρδιά πολλών ακόμα κρητικών που καταφθάνουν στο Χαμόγελο για να παραδώσουν τις δικές τους προσφορές αγάπης.

Η υγειονομική κρίση έχει μειώσει ή ακόμα και μηδενίσει το εισόδημα πολλών οικογενειών που απευθύνονται στο Χαμόγελο του παιδιού για στήριξη καθώς πασχίζουν να επιβιώσουν και να αναθρέψουν τα παιδιά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περίοδο της πανδημίας οι οικογένειες έχουν αυξηθεί κατά 65%.

Οι ανάγκες όμως δεν σταματούν εκεί, αφού τα παιδιά χρειάζονται πρωτίστως γάλα και πρωινό.

Η δράση θα συνεχιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα για να γεμίσει το γιορτινό τραπέζι των 800 παιδιών που στηρίζει το Χαμόγελο στην Κρήτη, ενώ ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών ανακοίνωσε ότι ανάλογη προσφορά θα γίνει και το Πάσχα.

(Κεντρική φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News