Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών - ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Ευχαριστούμε κάθε έναν ξεχωριστά»

Ηράκλειο
Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών - ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Ευχαριστούμε κάθε έναν ξεχωριστά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε αυτούς που εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας»

Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου:

«Η 5η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης ολόκληρης της κοινωνίας προς το λειτούργημα τους.

Προς το λειτούργημα των ανθρώπων που εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας,  τη νέα γενιά και κατ’ επέκταση το μέλλον του τόπου μας.

Ημέρα αφιερωμένη στην/στον Νηπιαγωγό, Δάσκαλο, Καθηγητή, στους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας, που έχουν επωμιστεί την ιερή ευθύνη να διαπαιδαγωγήσουν, να μορφώσουν, να εμπνεύσουν, να συμβουλέψουν και να προσφέρουν τις βάσεις και τα εφόδια στους νέους μας, για την πραγματοποίηση των ονείρων και των στόχων τους.   

Ο Τομέας Παιδείας της Νο.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου, ευχαριστεί καθεμιά και καθέναν από τους εκπαιδευτικούς μας κάθε βαθμίδας και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για το έργο που επιτελούν, ιδίως σε περιόδους δύσκολες για την κοινωνία μας όπως αυτήν την οποία διανύουμε τώρα.

Παράλληλα εκφράζουμε την σιγουριά μας ότι όπως και στο παρελθόν, όποτε τυχόν χρειάστηκε, έτσι και τώρα οι εκπαιδευτικοί μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, “ασπίδα” ενάντια στο σκοταδισμό και την όποια προσπάθεια εργαλειοποίησης και κομματικής εκμετάλλευσης των μαθητών, προκειμένου τα παιδιά μας να μην χάσουν το δικαίωμά τους να ονειρεύονται, να δημιουργούν, να προοδεύουν.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε και θα είμαστε μαζί τους!»

(Φωτογραφία: INTIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News