Κορωνοϊός: «Συναγερμός» από λάθος… επίθετο στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου

Ηράκλειο
Κορωνοϊός: «Συναγερμός» από λάθος… επίθετο στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους σήμερα

«Συναγερμός» σήμανε νωρίτερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου, όταν μια αθλούμενη στον χώρο τηλεφώνησε και ενημέρωσε τους υπεύθυνους πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου, η αθλούμενη στην συνέχεια δέχτηκε νέο τηλεφώνημα από το κέντρο στο οποίο είχε κάνει το τεστ, κατά το οποίο την ενημέρωσαν πως το τεστ τελικά δεν είναι θετικό αλλά αρνητικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το λάθος έγινε λόγω… συνάφειας επιθέτου με κάποιον/α που ήταν πράγματι θετικός/η στον ιό, όμως δεν ίσχυε το ίδιο για την αθλούμενη.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, στο γυμναστήριο ξεκίνησαν αμέσως οι προβλεπόμενες διαδικασίες όταν ενημερώθηκαν πως υπάρχει το τηλεφώνημα της αθλούμενης.

Στην συνέχεια, εφόσον αποδείχθηκε πως επρόκειτο για λάθος, πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει  κλειστό το  Δημοτικό Γυμναστήριο σήμερα αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, θα εκμεταλλευτούμε την σημερινή διακοπή για την πραγματοποίηση προληπτικής απολύμανσης και από αύριο το Δημοτικό Γυμναστήριο θα είναι και πάλι διαθέσιμο για το κοινό», ανέφερε ο κ. Μποκέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αθλούμενη θα κάνει και δεύτερο τεστ για ψυχολογικούς / προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου RawPixel)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News