Δ. Μαλεβιζίου: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ηράκλειο
Δ. Μαλεβιζίου: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου - Ποια είναι τα σημεία διανομής

Ξεκίνησε διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου στους δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δ. Μαλεβιζίου.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνουν τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2020 – Περιφέρεια Κρήτης ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840» στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Διανέμονται προϊόντα παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, φακές, ζυμαρικά) και είδη κρεοπωλείου (κοτόπουλο, αρνί, βόρειο κρέας και χοιρινό κρέας) σε ωφελούμενους που εντάσσονται σε καθεστώς παράτασης, λόγω του Covid-19. 

Η διανομή ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 23/9/2020 και θα διαρκέσει έως Πέμπτη 24/9/2020.

Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας, η διανομή πραγματοποιείται έπειτα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Ειδικότερα τα σημεία διανομής είναι το ΤΕΒΑ και το ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ.

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547 (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ) Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής. Εναλλακτικά θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.  Θερμή παράκληση επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας για προγραμματισμό ραντεβού.

Μην προσέρχεστε χωρίς συνεννόηση για την αποφυγή του συνωστισμού.

«Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι ευθύνη όλων μας! Φοράμε μάσκα – Μένουμε ασφαλείς»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News