"Τριμερής" στο Υπουργείο Εργασίας με τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων

Ηράκλειο
"Τριμερής" στο Υπουργείο Εργασίας με τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημόσια δέσμευση του Υπουργού Γιάννη Βρούτση - συνεχίζουν την απεργία οι οδηγοί

Με πρωτοβουλία του  Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και την καθοριστική παρέμβαση της ΓΣΕΕ κατατέθηκε από την περασμένη εβδομάδα από το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων «Ο ΕΡΜΗΣ» στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αίτημα για τριμερής συμφιλιωτική συνάντηση με σκοπό την υπογραφή της Σ.Σ.Ε.

Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ υπήρξε δημόσια δέσμευση του Υπουργού κ.  Βρούτση για την τριμερή  μετά από επερώτηση  των Βουλευτών Ηρακλείου κ.Κεγκέρογλου και κ. Ηγουμενίδη.

Επίσης ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει με τη Νομική του Υπηρεσία και το ενδεχόμενο υποχρεωτικής παράτασης της Σ.Σ.Ε έως και 30/6 (και με την 3μηνη μετενέργεια μέχρι 30/9) μετά από σχετική πρόταση του Βουλευτή κ. Κεγκέρογλου .

Για άλλη μια φορά το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου  καλεί τους ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων και τους Πράκτορες να αναλάβουν την κοινωνική τους εταιρική ευθύνη προς τους εργαζόμενους  υπογράφοντας άμεσα  την Σ.Σ.Ε.   

Την ίδια στιγμή το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεοωφορείων Κρήτης "Ερμής" ανακοίνωση οτι οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουλίου. 

Η ανακοίνωση του Σωματείου 

"Συνεχίζονται για εικοστή ένατη μέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις του Σωματείου μας, με νέα 24ωρη απεργία από την Τετάρτη 29 Ιουλίου από 08:00 π.μ. έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 08:00 π.μ.."

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα μέχρι την υπογραφή της σύμβασης μας

Συνεχίζουμε μέχρι την δικαίωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News