Απατεώνας με «αγγελικό» πρόσωπο προσπάθησε να εξαπατήσει Κρητικιά

Ηράκλειο
Απατεώνας με «αγγελικό» πρόσωπο προσπάθησε να εξαπατήσει Κρητικιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως έπεσε στην ίδια του την παγίδα

Χρησιμοποιώντας μια δραματική ιστορία και με πειστικό και ψύχραιμο τρόπο νεαρός προσπάθησε να εξαπατήσει επιχείρηση στην Κρήτη. Συγκεκριμένα ο επιτήδειος επισκέφθηκε σχολή χορού στο Ηράκλειο και παρουσιάστηκε ως συγγενής μια κοπέλας που υπέστη έγκαυμα από γκαζάκι και ζήτησε χρήματα για την οικονομική ενίσχυσή της. Ωστόσο τα βρήκε «σκούρα» καθώς η ιδιοκτήτρια ήταν υποψιασμένη.

Όπως αναφέρει η Ντίνα Βασιλάκη «είμαι πλέον υποψιασμένη για τους μικροαπατεώνες αν και ο νεαρός ήταν ψύχραιμος, πειστικός και με αγγελικό πρόσωπο. Μου είπε ότι έρχεται από το Γάζι και ζήτησε χρήματα για την κοπέλα. Τον ρώτησα που μένει η κοπέλα και απάντησε στον Μασταμπά και υποστήριξε ότι τα χρήματα θα πήγαιναν σε επέμβαση αποκατάστασης». Μάλιστα όταν η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ανέφερε ότι την έχουν στο παρελθόν επισκεφθεί απατεώνες, υποδύθηκε τον έκπληκτο και τους ειρωνεύτηκε.

Πως έπεσε στην παγίδα του

Ο νεαρός ήταν τόσο οργανωμένος που κρατούσε σύμφωνα με την καταγγελία και ένα τετράδιο με τις υποτιθέμενες προσφορές και ονόματα πολιτών που υποτίθεται έδωσαν τα χρήματα. Μόνο που ο επιτήδειος υπέπεσε σε σφάλμα: αρχικά έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το αν η υπόθεση της κοπέλας έχει δημοσιευτεί σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να χρησιμοποιήσει τελικά χωρίς καμία απολύτως δικαιοδοσία ακόμη και το δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV υποστηρίζοντας ότι έχει προβληθεί σχετικό θέμα, γεγονός που όμως δεν ισχύει.

Υποψιασμένη η κ.Βασιλάκη ζήτησε από το νεαρό να περιμένει για να διασταυρώσει το γεγονός αυτό και να κάνει μερικά τηλέφωνα αλλά ο επιτήδειος έγινε «καπνός». Και δεν πρόκειται σύμφωνα με την ίδια για την πρώτη φορά που δέχεται... επισκέψεις από απατεώνες αφού έχει γίνει πια συνήθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News