Επίσκεψη Διεθνούς Προέδρου Lions: «Γεύτηκε» την φιλοξενία των Κρητικών

Ηράκλειο
Επίσκεψη Διεθνούς Προέδρου Lions: «Γεύτηκε» την φιλοξενία των Κρητικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο εκπροσώπησε τόσο τους πολίτες όσο και τις λέσχες του Ελλαδικού χώρου

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Διεθνούς Προέδρου των Λάιονς Dr Jung- Yul Choi στο Ηράκλειο.

Η πόλη μας, που επελέγη από τον ίδιο, εκπροσώπησε τόσο τους πολίτες όσο και τις λέσχες του Ελλαδικού χώρου και αναδείχτηκε αντάξια της πολιτισμικής, λαιονικής και κυρίως φιλόξενης κουλτούρας που τη κατέχει.

Ένα γεμάτο, πλούσιο διήμερο είχε οργανώσει η επιτροπή των δύο λεσχών Ηρακλείου και Κνωσσού, με επικεφαλής τον προηγούμενο Κυβερνήτη Μηνά Χατζιδάκη.

Αμέσως μετά την άφιξη και την υποδοχή σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης το ζεύγος των εκλεκτών προσκεκλημένων επισκέφτηκε το αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, όπου και ξεναγήθηκε από τη κα Αθηνά Σφακάκη. Αμέσως μετά συνοδευόμενος από τους επισκέπτες  και ντόπιους αξιωματούχους πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο, όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό. Ακολούθησε η ανταλλαγή προσφωνήσεων και δώρων.

Μεταξύ των προσφωνήσεων, επίδοσης επαίνων και ανταλλαγών δώρων σε πνεύμα λαιονικής προσέγγισης αλλά και συγκίνησης έγινε και η απονομή τιμητικής διάκρισης στον παρευρισκόμενο βουλευτή Ηρακλείου, Μάξιμο Σενετάκη γιο του ιδρυτικού προέδρου της λέσχης αείμνηστου Γιώργου Σενετάκη.

Η βραδιά διανθίστηκε με κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από το συγκρότημα Αορείτες  και έκλεισε με τη συνοδεία του μουσικού ντουέτου της λέσχης αλλά και την ομαδική φωτογράφιση όλων των  παρευρισκομένων λάιονς.

Η επόμενη μέρα, μετά την εθιμοτυπική επίσκεψη στη Περιφέρεια και τη θερμή υποδοχή από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη, περιείχε την ξενάγηση στο ανάκτορο της Κνωσού, την επίσκεψη στο μουσείο Καζαντζάκη στη Μυρτιά.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ταβέρνα ο Πρόεδρος ευχαρίστησε την επιτροπή και τους προέδρους των λεσχών Νίκο Χριστοδούλου και Τάνια Σωμαράκη για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία.

Όλοι είχαν την ευκαιρία μιας ξεχωριστής εμπειρίας, μιας ευχάριστης λαιονικής  επιμόρφωσης  και μιας μοναδικής ανανέωσης της ανθρώπινης επαφής μεταξύ φίλων λάιονς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News