Πατέρας βίαζε την 11χρονη κόρη του: Με κλάματα η κατάθεσή της

Ηράκλειο
Πατέρας βίαζε την 11χρονη κόρη του: Με κλάματα η κατάθεσή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στηρίζει η μητέρα της, την αμφισβητεί η αδερφή της - Ξέσπασε σε λυγμούς η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια

Μέσα σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης για την υπόθεση βιασμού μιας ανήλικης από τον πατέρα της.

Πρόκειται για την υπόθεση του 52χρονου Κρητικού, ο οποίος φέρεται να βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών.

Ο 52χρονος δικάστηκε και καταδικάστηκε πριν από δύο χρόνια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών.

Σήμερα ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Καταθέτοντας ως μάρτυρας της υπόθεσης, η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια μίλησε ενώπιον της Έδρας για τα όσα φέρεται να βίωνε επί χρόνια στα χέρια του πατέρα της.

Υπήρξαν, μάλιστα, στιγμές κατά τις οποίες η νεαρή γυναίκα δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ωστόσο, ως μάρτυρας του κατηγορητηρίου κατέθεσε σήμερα και η μεγαλύτερη αδερφή της φερόμενης παθούσας, η οποία αμφισβήτησε τα λεγόμενα της 22χρονης.

Η εν λόγω μάρτυρας ανέφερε συγκεκριμένα ότι δεν πιστεύει ότι η αδερφή της είπε την αλήθεια όταν της μετέφερε ότι ο πατέρας της τη βίαζε.

Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη αδερφή της φερόμενης παθούσας ήταν το άτομο, στο οποίο εκμυστηρεύτηκε αρχικά η 22χρονη - σήμερα - κοπέλα τα όσα βίωνε.

Επισημαίνεται ότι η αδερφή της 22χρονης ανέφερε σήμερα ότι αφού η υπόθεση έγινε γνωστή, όποτε επιχειρούσε η ίδια να συζητήσει το θέμα με την αδερφή της, η φερόμενη παθούσα δεν της έδινε συγκεκριμένες απαντήσεις και έπεφτε σε αντιφάσεις.

Συμπλήρωσε, ακόμη, πως θεωρεί ότι είπε τα όσα είπε για τον πατέρα τους επειδή εκείνος ήταν πιεστικός με τα παιδιά του και ιδιαίτερα με την φερόμενη παθούσα.

Η αδερφή της 22χρονης υποστήριξε δηλαδή ότι η φερόμενη παθούσα στράφηκε κατά του πατέρα τους, προκειμένου να χειραφετηθεί από την πατρική καταπίεση.

Ας σημειωθεί ότι ως μάρτυρας του κατηγορητηρίου κατέθεσε σήμερα η μητέρα των κοριτσιών, η οποία τάχθηκε στο πλευρό της φερόμενης παθούσας. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν δύσκολος άνθρωπος, ο οποίος δεν άφηνε μάλιστα –μετά το χωρισμό του ζεύγους- τα παιδιά να επικοινωνήσουν με τη μητέρα τους.

Εξάλλου, κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης, ο αδερφός και η μητέρα του κατηγορούμενου (θείος και γιαγιά της φερόμενης παθούσας). Αμφότεροι στάθηκαν στο πλευρό του 52χρονου, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει όσα του αποδίδονται.

Μετά τη σημερινή διακοπή, η συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης θα συνεχιστεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου με την απολογία του κατηγορούμενου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News