Γιάννης Κουράκης: Οι 20 πρώτοι υποψήφιοι με το συνδυασμό του

Ηράκλειο
Γιάννης Κουράκης: Οι 20 πρώτοι υποψήφιοι με το συνδυασμό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Κουράκης παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με το «Ηράκλειο 3.7.5»

Τους πρώτους 20 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, με την κίνηση «Ηράκλειο 3.7.5» παρουσίασε στο μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Κουράκης.

Πρόκειται για μία πρώτη ομάδα Νέων Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5», οι οποίοι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Είναι άνθρωποι από όλο το κοινωνικό φάσμα επαγγελματίες, επιστήμονες, παιδιά του Ηρακλείου που αποφάσισαν να ταχθούν στην πρώτη γραμμή και να βοηθήσουν την προσπάθεια μας με όλες τους τις δυνάμεις.

Νέες και νέοι που αγαπούν το Ηράκλειο έχουν κοινούς στόχους για αυτό και θέλουν να αναπτύξουν μια νέα σχέση εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και υπευθυνότητας με την πολιτική και τους πολίτες.

Νέες και νέοι που έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος και η καθημερινότητα μας δεν αλλάζει προς το καλύτερο αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους που θα ωθήσουν τον τόπο μας μπροστά».

Ενώ, με την ευκαιρία της παρουσίασης των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε, επίσης, τα εξής:

«Μεταφέρω σήμερα ένα πρώτο μήνυμα δημιουργικής προσπάθειας και αισιοδοξίας από τα μέλη και τις ομάδες εργασίας της Δημοτικής Κίνησης  «Ηράκλειο 3.7.5».

Είναι πλέον προφανές ότι κάθε ημέρα που περνά η Δημοτική μας κίνηση διευρύνεται και δυναμώνει περισσότερο.

Το πρόγραμμα μας καθώς εξειδικεύεται συζητιέται όλο και πιο πολύ και αγκαλιάζεται από τους συμπολίτες μας. Γίνεται πια υπόθεση του Ηρακλείου.

Για όλους εμάς που ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή,  που πατάει γερά στο παρελθόν αλλά προσβλέπει στο μέλλον αξιοποιώντας τις σύγχρονες αντιλήψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη διάθεση για συμμετοχή.

Μια συμμετοχή που μπορεί να ξεκινά από την κατάθεση μιας πρότασης ή τον εντοπισμό ενός προβλήματος σε κάποια γειτονιά και να φτάνει μέχρι την υποψηφιότητα και την παρουσία στην πρώτη γραμμή της εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται».

Αυτοί είναι οι 20 πρώτοι υποψήφιοι:

 1. Αγγελάκη Ελένη, Πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών-Υποψήφια Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Κρήτης Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής κ Διοίκησης
 2. Αστρινάκη Χάρις, Πτυχιούχος Νομικής –Δικηγόρος, LLM Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
 3. Γιάννικας Γιώργος, Ελεύθερος Επαγγελματίας στο χώρο των Κατασκευών- Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Φορτέτσας
 4. Γιαουρτάς Δημήτρης, Επιχειρηματίας
 5. Κλινάκης Απόστολος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις Επιστήμες Εισαγωγής-Διευθυντής σχολείου Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης- τ. Περιφερειακός Διευθυντής Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης
 6. Κονταράκης Νίκος, Γενικός Ιατρός-Διευθυντής Περιφερειακού Ιατρείου Αγίου Μύρωνα
 7. Κτενιαδάκης Στυλιανός, Ιατρός Χειρούργος Επιμελητής Α΄ Βενιζελείου Νοσοκομείου
 8. Λυδάκη Όλγα, Φαρμακοποιός
 9. Μαρκάκης Μάνος, Αθλητικός Δημοσιογράφος - Καθηγητής Δημοσιογραφίας
 10. Μαρκογιαννάκη Δήμητρα, Αρχιτέκτων Εσωτερικού χώρου-Έμπορος
 11. Μαυροματάκης Νίκος, Οικονομολόγος-Δημόσιος Υπάλληλος ΔΟΥ Ηρακλείου- Μέλος Τοπικής Διοίκησης Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης
 12. Πατεροπούλου Μαίρη, Αρχιτέκτων Μηχανικός-Μέλος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ
 13. Σαϊτάκης Δημήτρης, τ. Περιφερειακός Διοικητής Λιμενικών Αρχών Κρήτης-τ. Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου
 14. Σμπώκος Ιωάννης, Χειρούργος Οδοντίατρος-Αντιπρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου
 15. Στεφανάκη Γεωργία, Επιχειρηματίας
 16. Σφακιανάκης Απόστολος, Πτυχιούχος Νομικής- Δικηγόρος
 17. Σχινάς Γιάννης, Τοπογράφος Μηχανικός-Γραμματέας Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΑΚ
 18. Τζανάκη Ευαγγέλια- Βάλια, Φιλόλογος
 19. Τσουκαλά Κατερίνα, Διεθνολόγος -Πολιτικός Σύμβουλος σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ευρωπαϊκής Ασφάλειας και Άμυνας και Βιομηχανικής Πολιτικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 20. Χονδράκη - Μεσσανάκη Μαργαρίτα, Διευθύντρια Λογιστηρίου-Οικονομική Διαχείριση Χαλκιαδάκης ΑΕ. Εξειδίκευση στη Διαπραγμάτευση-Διαιτησία.

«Προσβλέπω με αισιοδοξία  στον αγώνα τους. Τον αγώνα τον καλό της προσφοράς της ανιδιοτέλειας και της ευθύνης που συνοδεύεται από το υψηλό φρόνιμα και τις ηθικές αξίες.

Από τη δική μου πλευρά υπόσχομαι να είμαι δίπλα τους και να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για  να δικαιωθούν γι’ αυτή τη μεγάλη απόφαση τους. Την σημαντική απόφαση που πήραν για να προσφέρουν στην πόλη μας, στο Ηράκλειο, στο κοινό μας μέλλον.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι συμπολίτες μας θα τους τιμήσουν, και εκείνοι με τη σειρά τους θα τους ανταποδώσουν την τιμή με την προσπάθεια, τη δημιουργικότητα και το συνολικό τους έργο», συμπλήρωσε ο Γιάννης Κουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News