ΠΑΓΝΗ: Θεαματικές «βουτιές» από 22 μέτρα έκαναν Αη Βασίληδες για τα παιδιά της Ογκολογικής

Ηράκλειο
ΠΑΓΝΗ: Θεαματικές «βουτιές» από 22 μέτρα έκαναν Αη Βασίληδες για τα παιδιά της Ογκολογικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνδρες της ΕΜΑΚ ντύθηκαν Αη - Βασίληδες για την πιο συγκινητική αποστολή της ζωής τους

Ντύθηκαν Αη Βασίληδες για τον πιο ξεχωριστό σκοπό, «σκορπίζοντας» χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια και συγκίνηση σε όλους όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο λόγος για τους άνδρες της επίλεκτης ομάδας ορειβατών της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου, οι οποίοι σήμερα έφεραν - με επιτυχία - εις πέρας την πιο όμορφη «αποστολή» της καριέρας τους.

Κι αυτό γιατί η «αποστολή» τους ήταν να φορέσουν μία στολή διαφορετική από τη στολή εργασίας τους, να ντυθούν Αη Βασίληδες και να μοιράσουν δώρα, αγάπη, ελπίδα, αλλά και ευχές για ταχεία ανάρρωση στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Κλινική της Παιδοαιματολογίας του ΠΑΓΝΗ.

Βέβαια, από ότι φαίνεται, το μήνυμα της ελπίδας, τελικά, «εστάλη» σε όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, καθώς δεκάδες ασθενείς και οι συνοδοί τους, αλλά και τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, βγήκαν στα μπαλκόνια, προκειμένου να δουν τους πιο ξεχωριστούς Αη Βασίληδες, που… «κατέβηκαν» από τις κλίμακες των πυροσβεστικών οχημάτων, ύψους 22 μέτρων, κρατώντας σάκους γεμάτους παιχνίδια, βιβλία και όνειρα για τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Η ιδιαίτερη αυτή «αποστολή» πραγματοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας στο ΠΑΓΝΗ, με πρωτοβουλία της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, υπενθυμίζοντας σε όλους μας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News