Και στο Αρκαλοχώρι ψωνίζουν με σακούλες Ε.Σ.Δ.Α.Κ

Ηράκλειο
Και στο Αρκαλοχώρι ψωνίζουν με σακούλες Ε.Σ.Δ.Α.Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νοικοκυρές εφοδιάστηκαν με καλαίσθητες σακούλες του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους χωρίς να πληρώνουν τέλη στις πλαστικές σακούλες των σούπερ μάρκετ αλλά ούτε και να μολύνουν το περιβάλλον.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην λαϊκή αγορά του Αρκαλοχωρίου και σε αυτή συμμετείχε ο Δήμαρχος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης με μέλη της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου Στέφανος Ψυλλάκης με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου, καθώς και ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης.

Τα μέλη του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου μοίρασαν τις καλαίσθητες και εύχρηστες τσάντες πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στους πολίτες, οι οποίο και τις δέχτηκαν με ευχαρίστηση, ενώ παράλληλα ενημέρωναν για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει το πλαστικό στο περιβάλλον και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλονται για την μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, μέσα από συνεργασίες του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., των Δήμων – μελών του Συνδέσμου και των τοπικών φορέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News