Ηρακλειώτης έκανε την πιο... κινηματογραφική πρόταση γάμου

Ηράκλειο
Ηρακλειώτης έκανε την πιο... κινηματογραφική πρόταση γάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το video με την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου.

Μία κινηματογραφική πρόταση γάμου έγινε στο Ηράκλειο πριν από λίγες μέρες, με ένα ζευγάρι να «μαγνητίζει» τα βλέμματα χάριν αυτής της έκπληξης που επεφύλαξε ο άντρας στη μέλλουσα σύζυγό του.

Όλα ήταν απολύτως σχεδιασμένα προκειμένου η νύφη να μην καταλάβει τίποτα. Το ζευγάρι, μαζί με την αδερφή της κοπέλας, πήγαν στην Electronet «Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης» προκειμένου να ψάξουν, όπως φαίνεται και στο video, για τηλεόραση.

Ο πωλητής τους υποδέχεται και ρωτάει τι ακριβώς θέλουν προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει. Εκεί που συζητούν και ακούν όλες τις λεπτομέρειες από τον υπάλληλο του καταστήματος, ξαφνικά όλες οι τηλεοράσεις… αλλάζουν.

Αρχικά, αυτό που αναγράφεται σε δεκάδες οθόνες είναι «Από ‘μένα για ‘σένα με πολύ αγάπη…»… Που να ήξερε η κοπέλα τι θα ακολουθούσε;

Αμέσως μετά απ’ αυτό το μήνυμα, αρχίζουν να εμφανίζονται φωτογραφίες του ζευγαριού, με τη νύφη να έχει μείνει άναυδη! Εμφανώς συγκινημένη αγκαλιάζει τον καλό της, ενώ η αδερφή της -που συμμετέχει ενεργά στο «σχέδιο»-, βγάζει από μία τσάντα το δαχτυλίδι και το δίνει στο γαμπρό.

Άφωνη μένει η κοπέλα όταν ο αγαπημένος της γονατίζει και της ζητά να γίνει γυναίκα του.

Το ζευγάρι φεύγει από το μαγαζί… χωρίς τηλεόραση, αλλά γεμάτο χαμόγελα!

Δείτε το video:

(Το video έστειλε στο neakriti.gr η Εβελίνα Νικηφοράκη)  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News