Ένας 64χρονος Έλληνας έχασε τη ζωή του, αφού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Γεωργιούπολης στα Χανιά.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Λιμενική Αρχή Χανίων, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
►Διαβάστε επίσης: Χανιά: Άγιο είχαν τα τρία άτομα μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου τους στον ΒΟΑΚ (pics)
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
