Τσικόπουλος

Στον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο στο Φρε ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα (vid, pics)

Χανιά
Στον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο στο Φρε ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στον Φρε Αποκορώνου στα Χανιά, μετά τον εντοπισμό σορού στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης

Στον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα αργά το απόγευμα σε περιοχή του Φρε, στον δήμο Αποκορώνου Χανίων, προκαλώντας κινητοποίηση των Αρχών.

fre78

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, αστυνομικοί και αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η σορός, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε το ενδεχόμενο η σορός να σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου ιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025, καθώς εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητό του.

Η σορός, η οποία ανασύρθηκε νωρίς το βράδυ, βρέθηκε στην περιοχή Ριζίτικο και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία Ρεγκούση, στα όρια των χωριών Φρες και Τζιτζιφές. Λίγο αργότερα, ο ιατροδικαστής ζήτησε να απομακρυνθούν και οι πυροσβέστες από το σημείο, ώστε να πραγματοποιηθεί η πρώτη αυτοψία, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων.

fre5

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός δεν εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή. Αντίθετα, το σημείο όπου βρέθηκε είναι προσβάσιμο και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τοπικό εστιατόριο.

Απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

fre
fre1
fre2
fre3
fre5
fre6
fre7
fre10
fre11
fre20
fre78
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News