Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει τη φετινή γιορτή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024 στην Πλατεία Τζανακάκη, στις 18:00.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Ελισάβετ Τυμπακιανάκη, χορευτικές παρουσιάσεις από τη σχολή «Η Τέχνη του Χορού» και live εμφάνιση της Ελένης Βεργαδή.
Στο χώρο θα βρίσκεται και ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης, προσφέροντας δώρα στα παιδιά, με τη χορηγία της Άννας Ξιπολιτάκη. Παράλληλα, σύλλογοι και σχολεία της περιοχής θα συμμετέχουν με Χριστουγεννιάτικο Bazaar.
Ο Δήμος Κισσάμου προσκαλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στη γιορτινή εκδήλωση, να ανάψουν συμβολικά το δέντρο και να μοιραστούν τη ζεστή ατμόσφαιρα και τη μαγεία των Χριστουγέννων.
