σ

Με 10 μαχαιριές στο σώμα της και χτυπήματα με καρέκλα στο νοσοκομείο Χανίων 45χρονη από τη Βουλγαρία

Χανιά
Με 10 μαχαιριές στο σώμα της και χτυπήματα με καρέκλα στο νοσοκομείο Χανίων 45χρονη από τη Βουλγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη γυναίκα χτύπησε ο σύντροφός της 56 ετών που έχει συλληφθεί

Με πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα της που έγιναν με καρέκλα και 10 μαχαιριές, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» 45χρονη από τη Βουλγαρία που μένει στο Δήμο Αποκόρωνα. Δράστης φέρεται να είναι κατά την Αστυνομία ο 56χρονος σύντροφός της, που συνελήφθη.

Κατά την Αστυνομία ο 56χρονος ,επίσης από τη Βουλγαρία, είναι υπότροπος για περιστατικό και πάλι ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να φιλοξενηθεί σε ασφαλές σημείο, όπως της προτάθηκε, αν και  παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της νύχτας διαπληκτίστηκε με ένταση, ο 56χρονος άνδρας τη χτυπούσε στο σώμα με καρέκλα, κι εκείνη στην προσπάθεια της να γλυτώσει βγήκε από σπίτι και προσπάθησε να κρυφτεί μέσα σε αυτοκίνητο. Ο φερόμενος δράστης ωστόσο την πρόλαβε μπήκε στο αυτοκίνητο από την πλευρά του συνοδηγού και τη χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) προκαλώντας πολλαπλά τραύματα.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο άνδρας που και στο παρελθόν έχει καταγγελθεί για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη. Η 46χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.   

Φωτογραφία Αρχείου 

►Διαβάστε επίσης: Ώρες τρόμου στα χέρια του συζύγου της έζησε μια 44χρονη στο Ηράκλειο - Με χειροπέδες ο 43χρονος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News