Τα τροχαία περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο στους δρόμους της Κρήτης σήμερα, με το πιο σοβαρό να σημειώνεται στον Βόρειο Οδικό Άξονα κοντά στην περιοχή Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά. Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/5), ενώ δύο ώρες μετά ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε επί του ΒΟΑΚ, όπου ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν άνθρωποι.

Εδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, μια νεαρή τουρίστρια τραυματίστηκε όταν το τετράτροχο όχημα τύπου “γουρούνα”, στο οποίο επέβαινε, ανετράπη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές.
Περαστικοί οδηγοί κάλεσαν άμεσα την Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο και κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα. Στη συνέχεια, παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με ελαφρά τραύματα, για προληπτικές εξετάσεις.
Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ασυνήθιστο για τα Χανιά, καθώς τέτοιου τύπου οχήματα κυκλοφορούν κυρίως στην ανατολική Κρήτη, όπου είναι περισσότερο διαδεδομένα λόγω τουρισμού.