b447fea22b8869a28062eaa8d4cb2c00_L.jpg

Φαντάρος στα Χανιά ο 25χρονος Δημήτρης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής - «Ένας καλοκάγαθος γίγαντας»

Χανιά
Φαντάρος στα Χανιά ο 25χρονος Δημήτρης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής - «Ένας καλοκάγαθος γίγαντας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός, που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, "έσβησε" αιφνίδια, σύμφωνα με πληροφορίες

Σοκ στη Φθιώτιδα και στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο στην είδηση του αιφνίδιου χαμού του 25χρονου Δημήτρη Σωτηρίου στα Χανιά όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα καθώς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Το πανύψηλο παλικάρι, με καταγωγή από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του, μετά από έντονη δυσφορία που ένιωσε. Ειδοποιήθηκε αμέσως ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

Πίσω στην πατρίδα του κανείς δε θέλει να πιστέψει το τραγικό νέο. Επρόκειτο για «παιδί - μάλαμα» όπως λένε όλοι, από μία θαυμάσια οικογένεια.

«Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, καλοκάγαθος γίγαντας, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Καλό Ταξίδι Μητσαρα..», γράφει ο δημοσιογράφος Ηλίας Ζαχάρης, που μετέδωσε πρώτος την τραγική είδηση.

Αθλητής από τα παιδικά του χρόνια αγωνίστηκε στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας αλλά και στις Κ17 και Κ19 του Λεβαδειακού (την ίδια περίοδο με τον επίσης αδικοχαμένο Χατζηλάμπρο). Έπαιξε στη συνέχεια στην Αταλάντη όπου μόλις 20 χρονών πήρε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και σε Δάφνη Λιβανατών, Οπούντιο Μαρτίνου και τελευταία στον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, δείχνοντας την ποδοσφαιρική του αξία.

Το τελευταίο διάστημα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία στην Κρήτη, πήρε το δελτίο του ώστε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο το οποίο τόσο αγαπούσε… Αγωνίστηκε στον Ηρακλή Νεροκούρου που τον αποχαιρέτησε...

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου παλικαριού θα διερευνηθούν από το ΑΤ Χανίων που παρήγγειλε και τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News