Κουμπές Χανίων, φωτ. ΕΡΤ

Χανιά: Βανδαλισμοί έξω από το Λύκειο στον Κουμπέ αναστατώνουν τους κατοίκους (pics)

Χανιά
Χανιά: Βανδαλισμοί έξω από το Λύκειο στον Κουμπέ αναστατώνουν τους κατοίκους (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικοι ζητούν να γίνονται περισσότερες περιπολίες στην περιοχή

Ακόμα ένα περιστατικό βανδαλισμών και έκνομων συμπεριφορών έξω από το Λύκειο Ελ. Βενιζέλου καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Τσαουσάκος -κάτοικος και μέλος του Συντονιστικού των κατοίκων της περιοχής Κουμπέ στα Χανιά.

Κουμπές Χανίων, φωτ. ΕΡΤ

Σύμφωνα με τον κ. Τσαουσάκο, «τις πρωινές ώρες Κυριακής συνέβησαν βανδαλισμoί, όπως κόψιμο νεόφυτου δέντρου, βγάλσιμο και σπάσιμο στύλων στήριξης άλλων δέντρων, πέταγμα και καταστροφή αφημένων στον κάδο ξύλινων κατασκευών από παρέα νεαρών, που συχνάζουν στο ίδιο σημείο σχεδόν κάθε νύχτα αργά, γύρω από ένα αυτοκίνητο μαύρο χωρίς πινακίδες, παρκαρισμένο μπροστά στη στάση στην είσοδο του Λυκείου Βενιζέλου -οδός Μαρκάκη. Επίσης κυκλοφορούν μηχανάκια με πειραγμένες εξατμίσεις, νεαρά άτομα που συνεχώς φωνάζουν και διαπληκτίζονται μεταξύ τους, γενικά έχουν μία βίαιη συμπεριφορά που δημιουργεί ατμόσφαιρα έντασης και ανησυχίας για όλους τους περιοίκους γύρω από την πλατεία μπροστά στην είσοδο του Λυκείου». 

Κουμπές Χανίων, φωτ. ΕΡΤ

Απευθυνόμενος στις αστυνομικές Αρχές ο κ. Τσαουσάκος συνεχίζει: «Επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, παρακαλούμε να υπάρξει παρέμβασή σας σε καθημερινή βάση (περιπολία) τις ώρες αυτές ώστε να εκλείψει το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο. Σημειώστε ότι μόλις παραδόθηκε το έργο ανάπλασης της συγκεκριμένης πλατείας και των πέριξ πεζοδρόμων και ήδη έχουν σημειωθεί καταστροφές», επισημαίνει επίσης ο κ. Τσαουσάκος, ο οποίος ταυτόχρονα καλεί τους νεαρούς να «σέβονται τους κατοίκους και τη δημόσια περιουσία και να προσπαθήσουν να λειτουργούν δημιουργικά και πολιτισμένα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για περιστατικά που εξελίσσονται το τελευταίο εξάμηνο, αρχικά πίσω από το Λύκειο στον εξωτερικό χώρο του αθλητικού κέντρου και τώρα στην παιδική χαρά έξω από το σχολικό συγκρότημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News