Όνομα

Στα όρια τους οι λογιστές και φοροτεχνικοί των Χανίων - Καταγγέλλουν δυσβάσταχτες συνθήκες λόγω φόρτου εργασίας

Χανιά
Στα όρια τους οι λογιστές και φοροτεχνικοί των Χανίων - Καταγγέλλουν δυσβάσταχτες συνθήκες λόγω φόρτου εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για εξωφρενική φορολόγηση των επαγγελματιών και για τεράστια επιβάρυνση του κλάδου τους μιλούν λογιστές και φοροτεχνικοί , που σήμερα πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Εφορία Χανίων

Όπως καταγγέλλουν οι χρονικές προθεσμίες που έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών για τη διεκπεραίωση των  φορολογικών δηλώσεων είναι ασφυκτικές και ζητούν παράταση στην προθεσμία υποβολής.

Όνομα

Στα όρια τους βρίσκονται λογιστές και φοροτεχνικοί που είναι αντιμέτωποι με ένα εξοντωτικό όπως χαρακτηρίζουν ρυθμό εργασίας και με τις επιπτώσεις των αλλαγών στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Όπως καταγγέλλουν οι λογιστές, η πλατφόρμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων άνοιξε με μεγάλη καθυστέρηση με τις φορολογικές αλλαγές να έχουν ήδη αυξήσει τον όγκο εργασίας τους και τα περιθώρια να είναι ασφυκτικά.

Όμως το πιο δύσκολο για τους λογιστές είναι ότι καλούνται να διαχειριστούν συνθήκες εξοντωτικής επιβάρυνσης των πελατών τους , επαγγελματιών, που με το νέο φορολογικό σύστημα του τεκμαρτού, καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά στην Εφορία, δυσανάλογα με τα έσοδα τους.

Όνομα

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα επαγγελματία με ζημιά 60.000 ευρώ λόγο επένδυσης σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό κόστους 300.000 ευρώ ,ο οποίος θα φορολογηθεί για κέρδη 50.000 ευρώ.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Χανίων ζητούν παράταση στην λήξη της προθεσμίας των φορολογικών δηλώσεων εξηγώντας ότι η διορία που έχει δοθεί είναι εξαντλητικά μικρή.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News