Επιτήδειος «χτυπά» ανυποψίαστα θύματα στην Χερσόνησο: Πώς καταφέρνει να «γδύνει» τους πολίτες - «Καμπανάκι» από τον δήμαρχο (vid)

ακρόαση άρθρου
Χανιά
Επιτήδειος «χτυπά» ανυποψίαστα θύματα στην Χερσόνησο: Πώς καταφέρνει να «γδύνει» τους πολίτες - «Καμπανάκι» από τον δήμαρχο (vid)
Συστήνεται σε πολίτες ως … τον διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου και υφαρπάζει μεγάλα χρηματικά ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούς... Ο λόγος για έναν άγνωστο μέχρι στιγμής επιτήδειο ο οποίος εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες στο δήμο χερσονήσου. Γι' αυτό,  η  δημοτική αρχή κρούει καμπανάκι κινδύνου, ώστε όλοι να είναι σε πλήρη επαγρύπνηση και να μην υπάρξει επόμενο θύμα... Την ίδια ώρα, η αστυνομία  πραγματοποιεί έρευνα έως ότου φτάσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών

Στα δίχτυα επιτήδειων έχουν πέσει τις τελευταίες ημέρες πολίτες  της Χερσονήσου, όταν σε τηλεφωνική επικοινωνία άγνωστος, τους συστήθηκε ως… τον διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου. Αυτό ήταν μόνο η αρχή της δυσάρεστης περιπέτειας για αρκετούς δημότες που έχασαν από τη μια στιγμή στην άλλη, μεγάλα χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς τους..

Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί 5 απάτες και έχουν…εξαφανιστεί κατ' ελάχιστον 35.000 ευρώ συνολικά.

Μεταξύ των θυμάτων και ένας 62χρονος εργολάβος που είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τον δήμο... Ο ίδιος, δυστυχώς παγιδεύτηκε στην πλεκτάνη που στήθηκε εις βάρος του, και έχασε το μεγάλο ποσό των 23.000 ευρώ, που «πέταξε» από το λογαριασμό του, μέσω τριών συνολικά συναλλαγών.

Όπως φαίνεται, ο δράστης δρα με μια συγκεκριμένη τακτική και αφού πείσει τον κάθε ανυποψίαστο δημότη, έπειτα επόμενο βήμα, είναι να ζητήσει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του... Γι' αυτό, η  δημοτική αρχή κρούει καμπανάκι κινδύνου, ώστε όλοι να είναι σε πλήρη επαγρύπνηση και να μην υπάρξει επόμενο θύμα… Την ίδια ώρα, η αστυνομία που έχει ενημερωθεί για τα απανωτά περιστατικά απάτης με επίκεντρο το δήμο Χερσονήσου, πραγματοποιεί έρευνα έως ότου φτάσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News