Φαράγγι Αράδαινας

Χανιά: Διέσχισαν το φαράγγι της Αράδαινας για να ελέγξουν την ασφαλή πρόσβαση (pics)

Χανιά
Χανιά: Διέσχισαν το φαράγγι της Αράδαινας για να ελέγξουν την ασφαλή πρόσβαση (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος της διάσχισης ήταν ο εντοπισμός και η καταγραφή των σημείων που χρήζουν παρεμβάσεων για την ασφαλέστερη πρόσβαση των επισκεπτών

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Σφακίων Γιάννη Ζερβού και συνοδεία από τους ειδικούς σύμβουλους του πραγματοποιήθηκε διάσχιση του φαραγγιού της Αράδαινας. 

Φαράγγι Αράδαινας

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, 27 Μαΐου 2024 ο δήμαρχος Σφακίων κ. Γιάννης Ζερβός συνοδευόμενος από τους ειδικούς σύμβουλους του Νεκταρία Γλυμενάκη και Στρατή Τσιτσιρίδη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη κ. Αντώνη Γεωργεδάκη, καθώς και τα μέλη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “Πεμπτουσία”, Γιώργο Μαζωνάκη και Βασίλη Παπαβασιλείου, διέσχισαν το φαράγγι με στόχο τον εντοπισμό και την καταγραφή των σημείων που χρήζουν παρεμβάσεων, προκειμένου αυτές να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν για την ασφαλέστερη πρόσβαση των επισκεπτών. 

Φαράγγι Αράδαινας

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμος Σφακίων μέσα από συντονισμένες ενέργειες δρομολογεί δράσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης στην ενδοχώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους επισκέπτες, αλλά και την τοπική κοινωνία».

Φαράγγι Αράδαινας

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News