Μήνυμα Μαλανδράκη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Χανιά
Μήνυμα Μαλανδράκη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη για τις Πανελλαδικές  Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων τις επόμενες ημέρες, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης αποστέλλει σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ένα εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας, επισημαίνοντας τα εξής:

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και όχι μόνο, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά αύριο και στην οποία τα παιδιά καλούνται με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρότι τις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε  και ιδιαίτερα τα παιδιά μας,  λόγω των περιοριστικών μέτρων που επέφερε η πανδημία .

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο «στίβο» των επιδιώξεών – και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό – όλων των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας, δημιουργικής πορείας στη ζωή τους. Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων των μαθητών και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών!

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στις οικογένειές των μαθητών, που έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας καθώς και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη εκπαιδευτική υποστήριξη, που τους παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News