συριζα

Περιοδεία υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Το μήνυμα που έστειλαν από τα Χανιά

Χανιά
Περιοδεία υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Το μήνυμα που έστειλαν από τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα που έστειλαν από τα Χανιά οι τέσσερις υποψήφιοι για την Ευρωβουλή που κατέρχονται στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Έλενα Κουντουρά, Μέλπω Λεκατσά, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Γιώργος Τσίπρας

Κάλεσμα στους πολίτες να αξιολογήσουν τη σοβαρότητα των Ευρωεκλογών, να ασκήσουν το δικαίωμα τους ώστε μεταξύ άλλων να να μην επιτρέψουν την άνοδο της ακροδεξιάς και να διαμορφώσουν τις συνθήκες για τη χάραξη ενός νέου δρόμου ενάντια στις συνθήκες φτώχειας, τις ανισότητες και την παρατεταμένη λιτότητα.

Αυτό το μήνυμα έστειλαν από τα Χανιά οι τέσσερις υποψήφιοι για την Ευρωβουλή που κατέρχονται στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Έλενα Κουντουρά, Μέλπω Λεκατσά, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Γιώργος Τσίπρας. Οι υποψήφιοι συμμετείχαν σε προεκλογική εκδήλωση - συζήτηση για θέματα που αφορούν στον Τουρισμό, την Ενέργεια καθώς και τη Μικρομεσαία Eπιχειρηματικότητα, που πραγματοποιήθηκε απόψε στο ιστορικό Καφέ «Κήπος», από την Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια Έλενα Κουντουρά "Αυτές οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές μιας και πρόκειται για αναμέτρηση δυνάμεων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Σε αυτές τις εκλογές θα αναμετρηθούν πολιτικές και το ζητούμενο μεταξύ άλλων είναι οι ακροδεξιές δυνάμεις να μην έχουν πλειοψηφία, διότι αν συγκρουστούν με τις προοδευτικές δυνάμεις, τότε αυτό που θα γίνει είναι να χάσει η κοινωνία".

Η υποψήφια ευρωβουλευτής, Φαρμακοποιός, Μέλπω Λεκατσά δήλωσε πως "το μεγάλο ζητούμενο με την ψήφο των πολιτών είναι να μειωθεί η αλαζονεία της Δεξιάς, όπως επίσης να μπει η Αριστερά στο γρανάζι και πάλι της εξουσίας, μειώνοντας τα ποσοστό του πρώτου κόμματος".

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, επιχειρηματίας, Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε για τη σημασία των ευρωεκλογών και τη συμμετοχή όλων".

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Γιώργος Τσίπρας είπε ότι "η χώρα πρέπει να αλλάξει πολιτική, η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει πορεία. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, η χώρα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, είμαστε μία από τις τελευταίες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης…"

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το κλιμάκιο των υποψηφίων ευρωβουλευτών περιόδευσε στην περιοχή των Χανίων και στο δήμο Αποκορώνου, επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων το Μουσείο Τυπογραφίας (Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη), το καλλιτεχνικό χωριό στο ΒΙΟΠΑ ενώ συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News