Πιερρακάκης - Κυρανάκης

Στα Χανιά σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Στο Λασίθι ο υπουργός Παιδείας

Χανιά
Στα Χανιά σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Στο Λασίθι ο υπουργός Παιδείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη Δυτική Κρήτη  θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα και την Τρίτη ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης και την Ανατολική ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης 

Τη Δυτική Κρήτη  θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα και την Τρίτη ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, συνοδευόμενος από τη διοίκηση του Κτηματολογίου.

Ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τις αρχές και τους φορείς σε Χανιά και Ρέθυμνο, προκειμένου να συζητήσει την πορεία της κτηματογράφησης σε κάθε περιοχή. 

Ειδικότερα σήμερα ο κ. Κυρανάκης θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο όπου θα έχει συνάντηση με τους φορείς στις 12:30 στο δημαρχείο της πόλης. 

Αύριο Τρίτη 14 Μαΐου ο κ. Κυρανάκης θα βρίσκεται στα Χανιά όπου θα έχει επίσης συνάντηση με τις τοπικές αρχές στις 16.30 το απόγευμα στο δημαρχείο Χανίων. 

Στο Λασίθι ο υπουργός Παιδείας

Σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε περιοχές των Δήμων Οροπεδίου Λασιθίου και Αγίου Νικολάου. Μαζί του θα είναι και ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει είναι: 

09:00. Άφιξη στο Ηράκλειο 

10:15-11:30. Επίσκεψη στον Δήμαρχο Οροπεδίου  Λασιθίου και συνάντηση με φορείς στο Δημαρχείο.

12:15-13:00. Επίσκεψη στο Πρότυπο ΕΠΑΛ και το Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης

13:15-14:15. Κεντρική πλατεία Νεάπολης και συνάντηση με τοπικά κομματικά στελέχη.

14:30-14:15. Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου.

15:30-16:30. Ελούντα. Βόλτα στην αγορά συνάντηση με επαγγελματίες.

18:00-19:30. Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. Δηλώσεις στα ΜΜΕ.

19:45. Αναχώρηση για Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News