Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας: Επίσκεψη του «αγαπημένου ολυμπιονίκη των Ελλήνων» στο Δημαρχείο Χανίων και σε σχολείο του Ρεθύμνου (pics)

Χανιά
Πύρρος Δήμας: Επίσκεψη του «αγαπημένου ολυμπιονίκη των Ελλήνων» στο Δημαρχείο Χανίων και σε σχολείο του Ρεθύμνου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Πύρρος Δήμας εξέφρασε τη συγκίνησή του, επισημαίνοντας ότι με τα Χανιά συνδέεται από παλιά, καθώς «εδώ ξεκίνησε η προετοιμασία για τις μεγάλες επιτυχίες» - Σε σχολείο του Ρεθύμνου μίλησε στους μαθητές για τον αθλητισμό

Έναν εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία της Ελλάδας, τον τρεις φορές χρυσό και μια φορά χάλκινο Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του δημάρχου Χανίων, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.  

Πύρρος Δήμας

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την ιδιαίτερη του χαρά για τη συνάντηση με «τον αγαπημένο των Ελλήνων», όπως χαρακτήρισε τον μεγάλο Ολυμπιονίκη, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, που έχει προσφέρει μεγάλες χαρές αλλά και έμπνευση στους Έλληνες. «Βρίσκεται εδώ έχοντας να αναφέρει μεγάλους δεσμούς με τα Χανιά ως αθλητής και ως άνθρωπος. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να του ευχηθούμε να έχει επιτυχίες σε όλους τους στόχους του και πάντα να γνωρίζει ότι τα Χανιά θα έχουν την αγκαλιά τους ανοιχτή να τον υποδέχονται και να καμαρώνουν για τα επιτεύγματα, που έχει καταφέρει αλλά και τις μελλοντικές επιτυχίες, που θα έρθουν», τόνισε ο κ. Σημανδηράκης.

Πύρρος Δήμας με Σημανδηράκη

Από την πλευρά του ο Πύρρος Δήμας εξέφρασε τη συγκίνησή του, επισημαίνοντας ότι με τα Χανιά συνδέεται από παλιά, καθώς «εδώ ξεκίνησε η προετοιμασία για τις μεγάλες επιτυχίες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Πάντα τα Χανιά είναι τα αγαπημένα μου, ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και την αγάπη σας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κορυφαίος αθλητής. 

Νωρίτερα, ο Πύρρος Δήμας επισκέφτηκε στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Ρεθύμνου, όπου μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό. 

 

Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News