4

Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, ο Πρέσβης του Βελγίου, M. Calcoen

Χανιά
Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, ο Πρέσβης του Βελγίου, M. Calcoen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επικείμενη επίσκεψη των Πρέσβεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κρήτη τον ερχόμενο Απρίλιο, με αφορμή την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στα Χανιά

Τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Χανίων, ο Βέλγος Πρέσβης στην Ελλάδα, Marc Calcoen.

6

Από πλευράς του Δήμου Χανίων στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επικείμενη επίσκεψη των Πρέσβεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κρήτη τον ερχόμενο Απρίλιο, με αφορμή την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στα Χανιά.

Με τη σειρά του ο κ. Σημανδηράκης δήλωσε την πρόθεση του Δήμου Χανίων να συνδράμει, ώστε τόσο η επίσκεψη των Πρέσβεων όσο και η άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στα Χανιά να στεφθούν από επιτυχία.

Ο Βέλγος Πρέσβης με τη σειρά του έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την πόλη των Χανίων, την οποία επισκέπτεται για πρώτη φορά, συζητώντας εκτενώς με τον Δήμαρχο Χανίων ζητήματα οικονομίας και επενδύσεων, ιστορίας αλλά και τουρισμού.

Με το πέρας της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News