Σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 22 Φλεβάρη στις 8 μ.μ., στο Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια για τη συνέχεια του αγώνα, καλεί όλους τους αγρότες του νομού η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
«Το συγκλονιστικό πανελλαδικό Συλλαλητήριο έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα! Χιλιάδες λαού και νεολαίας έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι βιοπαλαιστές αγρότες δεν συμβιβάζονται με τα ψίχουλα. Ο αγώνας που κάνουμε είναι δίκαιος και στηρίζεται από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού! Παλεύουμε να μείνουμε στα χωριά μας και να μπορούμε να καλλιεργήσουμε την γη μας.
Όλοι μαζί από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη ενώσαμε την φωνή μας απαιτώντας να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας!
Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων έδωσε δυναμικό «παρών» στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας. Καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού μας σε Γενική Συνέλευση αύριο Πέμπτη 22/2 στις 8:00μ.μ στο Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια για να αποφασίσουμε για την συνέχεια του αγώνα μας!
Ενωμένοι θα βγούμε νικητές!».