ΚΤΕΛ

Στους δρόμους και στα Χανιά ιδιοκτήτες και οδηγοί τουριστικών λεωφορείων

Χανιά
Στους δρόμους και στα Χανιά ιδιοκτήτες και οδηγοί τουριστικών λεωφορείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκπρόσωποι του κλάδου ζητούν εξίσωση του κόστους των τελών κυκλοφορίας με αυτό των υπεραστικών, αίτημα που παραμένει  ανεκπλήρωτο τα τρία τελευταία χρόνια. Επίσης, καταγγέλλουν επίσης, ότι παρά τις επίπονες προσπάθειές τους να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό, αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει εφικτό

Δυναμική μηχανοκίνητη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (21/2), τα μέλη του Συλλόγου Τουριστικών Ιδιοκτητών Λεωφορείων Δυτικής Κρήτης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου.

Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί 20 τουριστικών λεωφορείων συναντήθηκαν στις 10:00 το πρωί στους Αγίους Αποστόλους και ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία που κατέληξε στην έδρα της Αντιπεριφέρειας. Εκπρόσωποι του Συλλόγου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή και του επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Οι εκπρόσωποι του κλάδου ζητούν εξίσωση του κόστους των τελών κυκλοφορίας με αυτό των υπεραστικών, αίτημα που παραμένει  ανεκπλήρωτο τα τρία τελευταία χρόνια. Επίσης, καταγγέλλουν επίσης, ότι παρά τις επίπονες προσπάθειές τους να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό, αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει εφικτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News