Χώρα Σφακίων

Συναγερμός στα Σφακιά για δύο αγνοούμενους που βγήκαν στα ανοιχτά - Παρασύρθηκαν με το κανό τους και ειδοποίησαν το Λιμενικό

Χανιά
Συναγερμός στα Σφακιά για δύο αγνοούμενους που βγήκαν στα ανοιχτά - Παρασύρθηκαν με το κανό τους και ειδοποίησαν το Λιμενικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο Ρεθυμνιώτες αγνοούνται καθώς η ξαφνική ενίσχυση των βοριάδων τους παρέσυρε στα ανοιχτά με το κανό τους

Επιχείρηση του Λιμενικού αυτή την ώρα στη θάλασσα περιοχή των Σφακίων για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων, ηλικίας 50 και 44 χρόνων. 
Οι δύο αγνοούμενοι ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές στη 1 το μεσημέρι δηλώνοντας ότι έχουν παρασυρθεί 1,5 ναυτικό μίλι ανατολικά των Σφακίων. Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετέχει το πλωτό 121 του Λιμενικού Σταθμού Χώρας Σφακίων, ιδιωτικά σκάφη ενώ έρευνες γίνονται και από ξηράς από την Ελληνική Αστυνομία. Αναμένεται από αέρος συνδρομή με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στις έρευνες συμμετέχει επίσης και παραπλεον πλοίο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δύο Ρεθυμνιώτες οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Χώρα Σφακίων με κανό σήμερα το πρωί κινούμενοι στα νότια παραλία, ωστόσο ξαφνική ενίσχυση βοριάδων τους παρέσυρε στα ανοιχτά. Παρά το γεγονός ότι οι άνεμοι αυτή την ώρα έχουν εξασθενήσει, δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους, με τις έρευνες να συνεχίζονται. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News