Γεωργία Μπομπολάκη

Γεωργία Μπομπολάκη: Αυτή είναι η μοναδική γυναίκα αστυνομικός στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή (pic)

Χανιά
Γεωργία Μπομπολάκη: Αυτή είναι η μοναδική γυναίκα αστυνομικός στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή (pic)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέχτηκε τα συγχαρητήρια του εντεταλμένου συμβούλου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργου Καρτσάκη

Η μοναδική γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της υπηρετεί στην Τροχαία Χανίων. Κατά την επίσκεψή του, λοιπόν, την περασμένη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, ο εντεταλμένος σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Καρτσάκης, δεν παρέλειψε να τη συναντήσει και να της δώσει συγχαρητήρια.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης και νυν περιφερειακός σύμβουλος συνεχάρη την ανθυπαστυνόμο Μπομπολάκη Γεωργία, η οποία είναι η μοναδική γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή και υπηρετεί στην Τροχαία Χανίων.

«Σήμερα, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, είχα τη χαρά να συναντήσω και να συγχαρώ εγκάρδια, τη συνάδελφό μου Ανθυπαστυνόμο Μπομπολάκη Γεωργία που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων η οποία είναι η μόνη γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή κατά την τέλεση των καθηκόντων της, σε κάθε συνθήκη!

Οι γυναίκες αστυνομικοί, ισότιμα στην ΕΛ.ΑΣ., συνυπηρετούν και φέρουν εις πέρας το σημαντικό έργο της υπηρεσίας!», τόνισε σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Καρτσάκης.

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News