Εισαγγελία Χανιά, γονείς - καθηγητές

Στην Εισαγγελία Χανίων ΕΛΜΕ και καθηγητές για το νέο σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή από συμμαθητή του (pics)

Χανιά
Στην Εισαγγελία Χανίων ΕΛΜΕ και καθηγητές για το νέο σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή από συμμαθητή του (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα οι συμμαθητές του μαθητή της Γ’ τάξης ο οποίος δέχτηκε μπουνιά από συμμαθητή του χθες, σπάζοντάς του τη μύτη, πραγματοποίησαν κατάληψη ως αντίδραση στο περιστατικό βίας

Στην Εισαγγελία Χανίων μετέβησαν το πρωί της Τρίτης (5/12) μέλη της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Διδασκόντων γυμνασίου της πόλης με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή από άλλο μαθητή. Το πρωί στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων οι συμμαθητές του μαθητή της Γ’ τάξης ο οποίος δέχτηκε μπουνιά από συμμαθητή του χθες, σπάζοντάς του τη μύτη, πραγματοποίησαν κατάληψη ως αντίδραση στο περιστατικό βίας δηλώνοντας συμπαράσταση στον τραυματισμένο συμμαθητή τους. 

Εισαγγελία Χανιά, γονείς - καθηγητές

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας εντός σχολείου στα Χανιά μαθητής γρονθοκόπησε συμμαθητή του σπάζοντάς του τη μύτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα το πρωί στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων και ένας μαθητής της Γ’ τάξης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα ρινικού οστού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από συμμαθητή του. 

Εισαγγελία Χανιά, γονείς - καθηγητές

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά επίθεσης σε βάρος άλλων παιδιών. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά. 

Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Πέτρος Χατζησταύρου, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες - έχει δηλαδή εγγράφως ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Καθηγητών - εδώ και ένα μήνα. 

Η μητέρα του μαθητή που δέχτηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση, ενώ φαίνεται ότι το παιδί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα, θα πάει σε άλλο σχολείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News