αστυνομία

Χανιά: Φυτεία κάνναβης 20 δενδρυλλίων εντόπισαν οι Αρχές - Αναζητούνται οι δράστες

Χανιά
Χανιά: Φυτεία κάνναβης 20 δενδρυλλίων εντόπισαν οι Αρχές - Αναζητούνται οι δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στα Χανιά - Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Μία ακόμη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σήμερα Δευτέρα (25/9) στα Χανιά. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν, εκρίζωσαν και κατάσχεσαν 20 δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σήμερα (25.09.2023) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε σε δασική έκταση και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς είκοσι (20) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News