αστυνομία

Χανιά: Πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Χανιά
Χανιά: Πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε έλεγχος στο σπίτι του όπου πιάστηκε να έχει στην κατοχή του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προϊόν παράνομης δράσης

Για εκτεταμένη διαφθορά συνελήφθη ένας ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ στα Χανιά. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων τον συνέλαβαν καθώς βρήκαν στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα που προέρχονταν από παράνομη δράση.

Πρόκειται για γνωστό στέλεχος της Αστυνομίας και συγκεκριμένα διοικητή υπηρεσίας.

Στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό των 8.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από συνδιαλλαγή του με επιχειρηματία των Αγίων Αποστόλων για την ανάληψη κάποιου διαγωνισμού.

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας πλησίασε τον επιχειρηματία και του ζήτησε αρχικά 30.000 ευρώ. Οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία το ποσό αυτό να καταβληθεί σε δόσεις, ωστόσο ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία ανέλαβε δράση.

Την ώρα που επιχειρηματίας και αξιωματικός της ΕΛΑΣ συναντήθηκαν στο σπίτι του τελευταίου για να γίνει η συνδιαλλαγή – συγκεκριμένα το ποσό των 8.000 ευρώ ως προκαταβολή – επενέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβε τον αξιωματικό παρουσία μελών της οικογένειάς του. Ο συλληφθείς μέχρι αυτήν την ώρα βρίσκεται υπό ανάκριση, ενώ οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζουν την έρευνα στην οικία του.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News