Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο Μανόλης Καλομοίρης για την δολοφονία του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη (pics)

Χανιά
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο Μανόλης Καλομοίρης για την δολοφονία του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτόδικα ο Μανόλης Καλομοίρης είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Για σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο Μανόλης Καλομοίρης για τη δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη τον Μάιο του 2020, στη διάρκεια συμπλοκής στα Ανώγεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε από το θύμα και ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης.

Οι επόμενες δικάσιμοι ορίστηκαν για τις 2 και 3 Μαΐου, οπότε και αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείο Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον γιο του Λευτέρη Καλομοίρη Μανόλη για την δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη, άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο ,συνεχίστηκε μέσα στον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ενώ εκτιμάται ότι η αυλαία θα πέσει μετά από δύο δικασίμους.

Πρωτόδικα ο Μανόλης Καλομοίρης είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν επτά ετών για τις υπόλοιπες πράξεις. Ο ίδιος, στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 10 Νοεμβρίου είχε δηλώσει ότι η εικόνα του νεκρού πατέρα του δεν του άφησε λογική σκέψη και ζήτησε από τους δικαστές να τον κρίνουν δίκαια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News