Δυστύχημα στα Τέμπη: «Έφτασες;» και «(Ότ)αν φτάσεις στείλε μου» τα μηνύματα διαμαρτυρίας μαθητών του 2ου Λυκείου Χανίων

Χανιά
Δυστύχημα στα Τέμπη: «Έφτασες;» και «(Ότ)αν φτάσεις στείλε μου» τα μηνύματα διαμαρτυρίας μαθητών του 2ου Λυκείου Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά ανάρτησαν και πανό με το σύμβολο του πένθους, αλλά και τις χρονολογίες από τις τραγωδίες των προηγούμενων χρόνων στα Τέμπη που είχαν συγκλονίσει και τότε το πανελλήνιο

Συγκλονιστικές είναι οι αντιδράσεις μαθητών και οι μαθητριών της Κρήτης τις τελευταίες ώρες που με ιδιαίτερες συμβολικές δράσεις στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Το πρωί της Παρασκευής ήταν η σειρά των μαθητών του 2ου Λυκείου Χανίων να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους αλλά και τις τσάντες τους, τα παιδιά σχημάτισαν το μήνυμα «Έφτασες;» θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και να διαμαρτυρηθούν για τον άδικο χαμό τόσων νέων ανθρώπων.

Μάλιστα, σε πανό που κρατούν τα παιδιά μπορεί κανείς να διακρίνει και το διττό μήνυμα «(Ότ)αν φτάσεις στείλε μου» που συνοδεύεται με το σύμβολο του πένθους, ενώ σε άλλο πανό γίνεται μνεία για τις τραγωδίες που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια στα Τέμπη και είχαν συγκλονίσει και τότε το πανελλήνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News