Κρήτη: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έως την Τετάρτη

Χανιά
Κρήτη: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έως την Τετάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης, εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα σήμερα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη από τις απογευματινές ώρες σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έως και αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης, 7 ΦΕβρουαρίου ότι, σύμφωνα με την επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων Α.Α. 2/2023 της ΕΜΥ/ΕΜΚ (07-02-2023/1200 B), η πορεία του καιρικού συστήματος με το όνομα «BARBARA» έχει ως εξής:

Για την Κρήτη:

1) Οι χιονοπτώσεις που ήδη εκδηλώνονται κατά τόπους θα συνεχιστούν σήμερα Τρίτη (07/02/2023) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης.

2) Για αύριο Τετάρτη (08/02/2023) οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν επίσης σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν ήδη τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες αυτοπροστασίας στον σύνδεσμο:

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

100  ΕΛΑΣ

199  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

112  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

108 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Για την βατότητα του οδικού δικτύου: https://www.astynomia.gr/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News