Χανιά: Ανασφάλεια και αναστάτωση μετά από τον «εφιάλτη» της ηλικιωμένης στα Κουνουπιδιανά

Χανιά
Χανιά: Ανασφάλεια και αναστάτωση μετά από τον «εφιάλτη» της ηλικιωμένης στα Κουνουπιδιανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα διάρρηξης ηλικιωμένη γυναίκα στα κουνουπιδιαν στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου - Το περιστατικό ήρθε να ενισχύσει το κλίμα ανασφάλειας στην περιοχή με τους κατοίκους των Κουνουπιδιανών να τονίζουν την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης κυρίως τις βραδινές ώρες

Θύμα θρασύτατων διαρρηκτών έπεσε το βράδυ της Δευτέρας μια 75χρονη στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου. Ήταν λίγο μετά τις δέκα όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης. Μέσα σε λίγα λεπτά πρόλαβαν να βρουν και να αφαιρέσουν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ και να γίνουν καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η 75χρονη βρισκόταν μέσα στο σπίτι και μόλις ήρθε αντιμέτωπη με τους δράστες, την ακινητοποίησαν με σπρέι πιπεριού. Έδρασαν έτσι ανενόχλητοι και διέφυγαν με ΙΧ μέσα στο οποίο βρισκόταν συνεργός τους που τους περίμενε.

Η ηλικιωμένη, αφού συνήλθε, κατήγγειλε τη διάρρηξη στις αστυνομικές αρχές και άρχισαν άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων έχει στη διάθεση της την κατάθεση της 75χρονης και αναζητά στοιχεία που πιθανό να οδηγήσουν στους διαρρήκτες, όπως το υλικό από κοντινές κάμερες ασφαλείας στο οποίο ενδεχομένως να είναι καταγεγραμμένες οι κινήσεις τους.

Το περιστατικό ήρθε να ενισχύσει το κλίμα ανασφάλειας στην περιοχή με τους κατοίκους των Κουνουπιδιανών να τονίζουν την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης κυρίως τις βραδινές ώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News