Χανιά: Πυροβολούν κατ’ επανάληψη με αεροβόλο γατάκια - Καταγγελία για ολιγωρία από τις Αρχές

Χανιά
Χανιά: Πυροβολούν κατ’ επανάληψη με αεροβόλο γατάκια - Καταγγελία για ολιγωρία από τις Αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την καταγγελία της Οργάνωσης, το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά περστατικά πυροβολισμών σε ζωάκια, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο ή για κάτι πιο οργανωμένο

Πυροβολούν κατ΄επανάληψη ζωάκια με αεροβόλο όπλο άγνωστοι - προς το παρόν - δράστες σς διάφορες περιοχές στην πόλη των Χανίων, σύμφωνα την φιλοζωϊκή οργάνωση «Η προστασία των ζώων, Χανια». 

Σύμφωνα με την καταγγελία της Οργάνωσης το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά περστατικά πυροβολισμών σε ζωάκια, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που με αεροβόλο όπλο  ή για κάτι πιο οργανωμένο.

Όπως αναφέρουν: «Πυροβολούν γατιά στο κέντρο της πόλης; Κι όμως,ναι. Το τελευταίο διάστημα έχουμε για ακόμα μία φορά πολλά περιστατικά πυροβολισμών ζώων σε διαφορετικές περιοχές της πόλης μας. Δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για μεμονωμένο άτομο με ψυχοπαθητική προσωπικότητα ή για κάτι πιο οργανωμένο. Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των συμπολιτών μας, καθώς, όπως γνωρίζουμε πλέον από πλήθος επιστημονικών δεδομένων, αυτού του είδους οι κατά συρροή κακοποιητες ζώων, σπάνια σταματούν στα ζώα. Επιπλέον κινδυνεύουν και άνθρωποι από "αδέσποτες" σφαίρες. Ελπίζουμε όσοι γνωρίζουν, συγκαλύπτουν ή και ενθαρρύνουν τέτοιου είδους άθλιες συμπεριφορές να αναλάβουν την προσωπική τους ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο πριν να είναι αργά. Το σημερινό περιστατικό. Βρέθηκε στο πεζοδρόμιο, σε κεντρικό σημείο της πόλης,ανίκανος να κουνηθεί,μια μπουκίτσα 5 μηνών. Τον μεταφέραμε στην κα Βαλυρακη και από τις ακτινογραφιες, διαπιστώθηκε ότι είναι πυροβολημενος με αεροβόλο. Μία σφαίρα, έχει καρφωθεί στη σπονδυλική του στήλη. Ο Bullet δεν πέθανε αλλά είναι πλέον ανάπηρος γιατί κάποιος αποφάσισε ότι δεν αξίζει να ζει.Θα χρειάζεται άδειασμα κύστης και περιμένουμε απάντηση, αν υπάρχει ελπίδα να ξαναπερπατήσει μετά από χειρουργείο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News