Χανία: Με ελιγμό ο οδηγός απέφυγε τον κορμό του δέντρου - Από θαύμα σώθηκε τριμελής οικογένεια (vid)

Χανιά
Χανία: Με ελιγμό ο οδηγός απέφυγε τον κορμό του δέντρου - Από θαύμα σώθηκε τριμελής οικογένεια (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τύχη γλίτωσε μια τριμελής οικογένεια που επέβαινε σε ΙΧ, όταν χθες το απόγευμα ενώ επέστρεφε από Κυριακάτικη βόλτα, ένα δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος του ποταμού Κοιλιάρη - Ο οδηγός, με ελιγμό απέφυγε το δέντρο που ευτυχώς προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές στο όχημα

Απειλή για τους διερχόμενους οδηγούς είναι σε πολλές περιπτώσεις τα δέντρα πού φυτεύτηκαν πριν από πολλές δεκαετίες κατά μήκος της εθνικής οδού τότε Χανίων – Ηρακλείου. Τον κίνδυνο πτώσης τους στο οδόστρωμα ανά πάσα ώρα και στιγμή, έρχεται να επιβεβαιώσει ένα ακόμη συμβάν που καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής, 4 Σεπτεμβρίου, στο ύψος του Κοιλιάρη, με μια τριμελή οικογένεια Χανιωτών να γλιτώνει χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού του ΙΧ.

Με έναν ελιγμό, ο οδηγός απέφυγε το δέντρο το οποίο ευτυχώς προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ακόμη η σύζυγος και το παιδί του. Διερχόμενοι απομάκρυναν λίγο αργότερα τον κορμό από το οδόστρωμα καθώς υπήρχε κίνδυνος ατυχημάτων .

Κατά μήκος της λεωφόρου Σούδας υπάρχουν πανύψηλοι ευκάλυπτοι κλαδιά των οποίων βρίσκονται συχνά στο οδόστρωμα. Πρόκειται για τον δρόμο στον οποίο συνηθίζεται να παρεμβαίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε περιόδους εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων που προκαλούν πτώσεις δέντρων.

Την περασμένη άνοιξη οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν προκαλέσει την πτώση περίπου εκατό πεύκων στην περιοχή του Αποκόρωνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News