Πολάκης για Γηροκομείο στα Χανιά: Τιμή για το δικηγορικό σώμα τέτοιοι  ευσυνείδητοι δικηγόροι

Χανιά
Πολάκης για Γηροκομείο στα Χανιά: Τιμή για το δικηγορικό σώμα τέτοιοι  ευσυνείδητοι δικηγόροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ρόλος της Χανιώτισσας δικηγόρου Μαρίας Παπαδάκη στην υπόθεση του Γηροκομείου και η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Θέση πήρε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης για το γηροκομείο - «κολαστήριο», μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μεταξύ άλλων αναφέρει τον σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της Χανιώτισσας δικηγόρου Μαρίας Παπαδάκη.

«Πραγματικά με συγκίνηση παρακολουθούσα τις άοκνες προσπάθειες της Μαρίας της Παπαδάκη την ασυμβίβαστη στάση της, το θάρρος που επέδειξε απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα και  προσωπικές απειλές τόσο στην περίπτωση του Γηροκομείου, όσο και στην υπόθεση κακοποίησης του παιδιού ΑΜΕΑ, που οδήγησε στην προφυλάκιση τους ενόχους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τιμή για το δικηγορικό σώμα και τα Χανιά τέτοιοι  ευσυνείδητοι δικηγόροι», τονίζει.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Παρακολουθώ αηδιασμένος τις εξελίξεις  σχετικά με την υπόθεση του Γηροκομείου της «Αγίας Σκέπης». Γροθιά στο στομάχι η βιαιότητα και απάνθρωπη συμπεριφορά  στους δυστυχείς υπερήλικες. 

Σε όλους μένει μια πικρή γεύση όχι μόνο από τα τεκταινόμενα αλλά και για  τον τεράστιο χρόνο που χρειάστηκε προκειμένου να αποδοθούν κατηγορίες, αφού το θέμα έχει αναδειχθεί πριν από πάρα πολύ καιρό.

Πραγματικά με συγκίνηση παρακολουθούσα τις άοκνες προσπάθειες της Μαρίας της Παπαδάκη την ασυμβίβαστη στάση της, το θάρρος που επέδειξε απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα και  προσωπικές απειλές τόσο στην περίπτωση του Γηροκομείου, όσο και στην υπόθεση κακοποίησης του παιδιού ΑΜΕΑ, που οδήγησε στην προφυλάκιση τους ενόχους.

Τιμή για το δικηγορικό σώμα και τα Χανιά τέτοιοι  ευσυνείδητοι δικηγόροι.

Όλοι οι δημοκρατικοί και τίμιοι πολίτες της Χανιώτικης κοινωνίας πρέπει να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια να αποδοθεί Δικαιοσύνη σε αυτή την υπόθεση που δυσφημεί την παράδοση και την αξιοπρέπεια του νομού μας!

Η αλήθεια είναι πως δεν με εκπλήσσει η εμπλοκή του γενικού γιατρού στην υπόθεση  μιας και επί των ημερών μας διαπιστώθηκε σειρά παράνομων η συνταγογραφήσεων που έκανε  για υλικά κολοστομίας χρησιμοποιώντας την ίδια φωτογραφία για ανθρώπους που ουδέποτε είχαν υποβληθεί σε τέτοια επέμβαση και που φυσικά του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ελπίζω και εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη, όχι μόνο για τις δυστυχείς που έφυγαν και τους συγγενείς τους, αλλά και για να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια κολαστήρια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News