Κακοποίησε σεξουαλικά 5χρονη στην Κρήτη και παραμένει ελεύθερος

Χανιά
Κακοποίησε σεξουαλικά 5χρονη στην Κρήτη και παραμένει ελεύθερος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με «δόλωμα» σοκολάτες και καραμέλες

Μια συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, ενός κοριτσιού από το Χανιά, αναβίωσε σήμερα στον Άρειο Πάγο, όπου κατέφυγε η οικογένεια της 17χρονης - σήμερα -κοπέλας, η οποία εδώ και 12 χρόνια ζητά δικαιοσύνη για το εφιάλτη που έζησε.

Η συνήγορος της οικογένειας της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, στηλίτευσε το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος, ενώ η αρχική καταγγελία σε βάρος του αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση τριών παιδιών, μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ στα Χανιά και ολόκληρη την Κρήτη πριν από 12 χρόνια.

Η κ. Κωσταντοπούλου, μάλιστα, κατέθεσε γραπτό αίτημα για τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, για την έως τώρα πορεία της υπόθεσης. Πρόκειται για ένα δράμα χωρίς τέλος και χωρίς την οφειλόμενη δικαίωση σε ένα αθώο θύμα αρρωστημένων ορέξεων, όπως αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Βίωσε τον «εφιάλτη» σε ηλικία 5 ετών

Σε ηλικία 5 ετών, το θύμα βρέθηκε αντιμέτωπο με τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2007 σε χωριό των Χανίων προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Το κοριτσάκι είχε αποκαλύψει σοκαρισμένο στους γονείς του όσα έζησε στην αποθήκη του σπιτιού του κατηγορουμένου, όπου το παρέσυρε με δόλωμα σοκολάτες και καραμέλες.

Η οικογένεια έφυγε από το σπίτι

Αν και έχουν μεσολαβήσει 12 ολόκληρα χρόνια από τα δραματικά γεγονότα που στιγμάτισαν την ψυχή του κοριτσιού και ανάγκασαν την οικογένεια του να ξεριζωθεί από το σπίτι της, ο κατηγορούμενος ο οποίος είχε επιτεθεί με ανάλογα κίνητρα και στη μεγαλύτερη αδελφή του θύματος, παραμένει ατιμώρητος όπως καταγγέλλει η συνήγορος της οικογένειας

Η υπόθεση εκκρεμεί από το 2007!

Η υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων από το 2007, με συνεχείς αναβολές και αντιμεταθέσεις αρμοδιοτήτων. Ο κατηγορούμενος είναι ελεύθερος, έχοντας καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καυτηρίασε με σφοδρότητα όσα έχουν μεσολαβήσει.

Σήμερα, πάντως, ενώπιον του Αρείου Πάγου συζητήθηκε η αίτηση αναίρεσης του κατηγορουμένου, ο οποίος ζητά την εξαφάνιση της καταδίκης. Η ζωή Κωνσταντοπούλου αμέσως μετά κατέθεσε γραπτό αίτημα ζητώντας αφενός την απόρριψη της αναίρεσης, αφετέρου τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, για την έως τώρα πορεία της υπόθεσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News