Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (05/03) εκτεταμένη επιχείρηση του λεγόμενου «ελληνικού FBI» για την εξάρθρωση κυκλώματος που φέρεται να εμπλέκεται σε απάτες με κρυπτονομίσματα. Οι αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε περιοχές της Αττικής και της Κρήτης, στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για οργανωμένη οικονομική απάτη.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 12 συλλήψεις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αρχές. Από αυτές, τρεις έγιναν στην Αθήνα, έξι στο Ρέθυμνο και τρεις στο Ηράκλειο, όπως αναφέρει το Newsit.gr.
Συγκεκριμένα εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες μέσω δημιουργίας και διατήρησης νομιμοφανών εταιρειών που δραστηριοποιούνταν στην επένδυση με κρυπτονομίσματα με δήθεν εγγυημένη και υψηλή απόδοση.
