4765533

Από την Κρήτη στη Χίο για τη μάχη με τις φλόγες – Στην πρώτη γραμμή οι πυροσβέστες για τρία πύρινα μέτωπα

Κρήτη
Από την Κρήτη στη Χίο για τη μάχη με τις φλόγες – Στην πρώτη γραμμή οι πυροσβέστες για τρία πύρινα μέτωπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμάκιο της ΕΜΟΔΕ και ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων στηρίζει τις προσπάθειες κατάσβεσης - Με βελτιωμένη εικόνα, οι δυνάμεις προσπαθούν να κλείσουν τα τελευταία μέτωπα

Από χθες το απόγευμα, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Κρήτης με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Ψαρρό, Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, βρίσκεται στη Χίο για να συνδράμει στη μάχη με τις πυρκαγιές.

Η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα του νησιού παρουσιάζει πλέον βελτίωση, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται για την πλήρη οριοθέτηση τριών ενεργών εστιών. Στα σημεία επιχειρούν αξιωματικοί και στελέχη της ΕΜΟΔΕ από την Κρήτη.

Η αποστολή έφτασε στη Χίο με ελικόπτερο, μεταφέροντας 6 πυροσβέστες από υπηρεσίες της Κρήτης και 4 μέλη της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων. Παράλληλα, ακόμη ένα ελικόπτερο από την Κρήτη συμμετείχε στις επιχειρήσεις κατάσβεσης στη μεγάλη φωτιά της Αχαΐας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News