paulou

Γ. Παύλος: Η Ελληνική σκέψη σε διαχρονία Αρχαιότητας, Ορθοδοξίας, Βυζαντίου και Καποδίστρια – Μία συγκλονιστική συνέντευξη στις «Αντιθέσεις» (vid)

ακρόαση άρθρου
Κρήτη
Γ. Παύλος: Η Ελληνική σκέψη σε διαχρονία Αρχαιότητας, Ορθοδοξίας, Βυζαντίου και Καποδίστρια – Μία συγκλονιστική συνέντευξη στις «Αντιθέσεις» (vid)
Μία συγκλονιστική συνέντευξη που καθηλώνει, από έναν επιστήμονα της Θεωρητικής Φυσικής και της Φιλοσοφικής διάστασης των επιστημών

Μια συνέντευξη έξω από τα δεδομένα της λεγόμενης "πολιτικής ορθότητας" με έναν επιστήμονα της Θεωρητικής Φυσικής και της Φιλοσοφικής διάστασης των επιστημών, ως ενοποιημένος λόγος.  

Ο τ. Καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Γεώργιος Παύλος, μιλάει στην εκπομπή «Αντιθέσεις» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, για τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις, τα σύγχρονα προτάγματα και τις ορθάνοιχτες δυστοπίες ελέγχου των κοινωνιών. 

Τι σημειώνει για το σύστημα υποτέλειας της διαχρονικής κομματοκρατίας και ποια θεωρεί ως την ελληνική απάντηση στην εποχή των αφηγήσεων περί μετα-δημοκρατίας, μετακοινωνιών και μετανθρώπων… Μια συζήτηση για τον ελληνισμό και την μεγάλη δύναμη του… 

Τη διαχρονία όπου το Ελληνικό κλειδί ανάγνωσης του κόσμου, εγκιβωτίζεται στη  διαχρονία Αρχαιότητας - Ορθοδοξίας - Βυζαντίου και Καποδίστρια. 

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News